Која е сигурна страна каде што накит од медицински челик продаваат или може и сребро. Само да е сигурно, а не алиекспрес производи само 10 пати поскапо
Која е провизијата кај шпаркасе банка? Зошто провизиите им се огромни во последно време? за 500 ден ми зеде 290 денари провизија
Дали некаде во Скопје може да се најдат од тие месојадните растенија, што јадат бубачки? (Не знам како се викаат. ) (Од овие)
Здраво дали некој може да ми ја прати анатомија за прва година средно во pdf форма? Никаде не можам да ја најдам. Благодарам однапред.
Здраво, прочитав од претходни објави дека има фотокопирница која работи и во недела во околината на студентскиот дом Гоце, но не знам поточно каде е. Доколку знае некој од вас да ми кажи поточна локација или име на копирницата би ви била благодарна.
Не знам каде да прашам не најдов тема. Ми треба помош од оние кое се позапознаени од мене во состојбата на пазарот на труд, во кои области има најголема потреба за нови вработени. Сакам да се запишам курс, па ми треба совет што да изберам, кој курс би ми помогнал полесно да се вработам во иднина (ако воопшто некој може)
Да, имам нарачано еднаш персонализирана силиконска маска. Силикон ко силикон, се оштети, се изгреба сликата и ја фрлив.
Па да, не се сеќавам точно оти има подолго време поминато, ама само неколку месеци ја користев. Мислам не беа повеќе од 4 месеци. Не сум задоволна од силиконски маски, две такви имам користено, од Wish купив една пластична (polycarbonate), многу добра, една година досега ме служи. Ги има и на Алиекспрес. Спојлер
Здраво Не знам каде да го поставам ова прашање, па се решив за овде: Сакам да следам бесплатни онлајн вебинари / настани / курсеви, но не знам каде да најдам. Сакам да се од едукативен карактер, и од областа на медицината / психологија / работа на себе ( lifecoach ) . Дали имате некоја страна каде ги наоѓате, каде да побарам? Благодарам.