Coursera (The Science Of Well- Being на пример, oд YALE, супер курс), EdX, SkillShare, Alison Courses, Cursa. Плус на јутуб имаш за сè и сешто
Фала ти, се мислев дали да порачам.. инаку имам силиконска од друго место купена и со години ја нема да мрдне
Некаде ете може да има квалитетни, ама од овие не сум задоволна, исто и дм не е, подобро прескокни ги и на друго место барај.
Еден фотоапарат што го имам сега сакам слика да фотографирам со него, ама кога притискам на OK за да фотографира ми излегува Use for general picture taking и не фотографира... Што е проблемот? Може ли да кажете каде да притиснам за да фотографира?
Аха, супер. Ќе истражам сега за овие, а и на јутјуб ќе се обидам да најдам. Ти благодарам за одговорот, имај пријатно неделно попладне
Сакам персонализирана да нарачам, дали можеби некој знае за друга онлајн квалитетна страна? Кај нас во Куманово само еднобојни има да се купат
Купи квалитетна проѕирна и однеси ја во фото студио или некаде каде што печатат рекламен материјал и ќе ти ја персонализираат.
Дали може некој да ми каже која е процедурата во префрлање од државна во приватна квота на уким? каква молба се доставува на студентски прашања?
Бил некој на крштевка на возрасен (или некој дали крштевал возрасен)? Дечкото на другарка треба да се крсти за да може да се земат во црква, па ме замолија кума да бидам. Не знам што точно тоа подразбира за возрасен човек