Овој е со плодови и е најблиску мислам до тоа што го бараш. Го има во аптеки, супермаркети. Спојлер: слика
Дали некој има порачувано од ваков модел, конкретно од Сарита продажба на фб, и како сте задоволни? Мене ептен ми се бендисаат и се мислам да порачам..
[ Во Stradivarius, Mini So, Office Plus, na Insta pisi Preplet, vo Prosvetno delo, Bershka isto imaat ubavi tefteri mislam Vo Literatura vo Scm Други не ми текнуваат
тешко.. Не ми се десило тоа, а и да се деси ќе добијам инфаркт @NPN https://georgiynn.ru/mk/lyubov/kak-...tirat-ekokozhu-obshchie-pravila-uhoda-za.html Не сум перела досега.Имам и екокожа и вистинска и ништо немам испрано. Види од овде
Еднаш мене тв сам ми се вклучи. Ама удри гром во близина тогаш, тоа беше објаснувањето. Сигурно до струјата било нешто.
Која е разликата помеѓу дебитна и платежна картичка? Јас имам картичка од централна кооперативна банка,и прашањето ми е дали со оваа картичка може да подигнувам само пари од банкомат или може и да си плаќам секаде каде што имам потреба?