Глупо прашање ама до скоро бев во изолација па немам поим. Почнаа да се носат чизми есенски, т.е тие како плишани?
Пред сто години (2017) идев во Центар за странски на курс, али не го довршив и немам диплома, колкави се шансите да ми дадат некоја потврда дека сум го посетувала курсот бидејќи ми треба?
Треба да полагаш за тоа ниво за кое си учела и така ќе добиеш потврда, т.е диплома.Можеш и за пониско ниво да полагаш, претпоставувам.
Можам. Ама не ми оди во прилог, ми треба дипломата за Б2.2 Јас пак ако полагам ќе ме стават Б2.2 хахаха И уште едно прашање: Каде во Скопје може да ми преведат дипломи на англиски и германски?
Не знам искрено,за дипломата прашај си во центарот најдобро.А за превод, кај судски преведувач, побарај по интернетов, за англиски и германски ќе најдеш одма.
Девојки дали знаете онлајн продавница каде може да најдам оригинални парфеми кои не се достапни во Македонија? Со нормална цена за шопинг, секако.
Дали и покрај тоа што една личност е блокирана на месенџер и ФБ може да останат пораките во некое сандаче?