Искрено,да ти дадам еден совет па макар што бил и циркон.Подпбро оди на стоматолог да ти го нанесете,во чиста средина,дезинфицирана и стерилна,отколку на места кои навистина не знаеш какви се.
со новава опција на месенџер оди само таму на тој што си му ја пратила и задржи на текстот и стисни unsent и ќе стое само дека си пишала ќе те има тебе но напишаното нема да се гледа мислам дека добро објаснив
Види во некои подобро снабдени детски бутици, или чаршија, не знам зависи до која цена бараш, јас лично немам купувано. Види на Плоштад Македонија. Ај мужи кажете бе @John Snow @ Леле не знам машки членови…ај само он нека каже.
Please please каде би можела да најдам спреј за бојадисување на коса? Во Џамбо бев, распродадени се многу ми е итно
Дали знаете каде да се обратам или каде да најдам од оние личности кои преку анализирање на цртите и закривеноста на твојот личен потпис можат во кратки црти да ти објаснат што потписот отрива за тебе? @simonna.a @theowndemon ве гледам поактивни сте во цртачкиве теми имате некои сознанија во врска со ова или некој да знае нешто да ме насочи?