То може графолог и лиценциран психолог,специјализиран. Доколку си од Скопје,ти ја препорачувам Диана Белевска,а доколку си од Битола,Сашо Кочанковски. Тоа ние психолозите(она шо прашваш ти) го прајме со техниката/тестот Маховер. Ние со @theowndemon сеуште не смееме да применуваме тестови или анализа бидејќи сме во фаза на добивање лиценца за психолог.
Мене па обратно од ова ми имат кажано и имам читано, никако живо јајце. Јас пред многу години бев почнала живо јајце, мед и млеко да пијам за здебелување демек , по едно, два пати пробување го откажав рецептот
Здраво, каде сигурно можам да најдам костуми, реквизити за халувин? Костур, вештерка, зомби, тиквичка? Фалаа
Дали сте имале случај кога пералната за алишта не го зема омекнувачот?На местото за омекнувач има вода и остатоци од омекнувачот.До што е проблемот знае некој?
Итно некој да одговори ако знае. Другарка ја удрила колата ама нема положено нема возачка, има само некој документи за колата не знам што се изглеа дека е колата на нејзино име. Колкава е казната дали знае некој? Не ја разбрав дали се удрила со друга кола или пак сама некаде ја ,,закачила" колата. Немало повредени се било во ред, само светлото од напред и било скршено. Знам дека ќе има забрана две години да полага, а колкава е казната за возење без возачка дозвола плус сообраќајка без повредени??
Vcera pisuvav vo poraka so Edna clenka od forumov, denes porakite mi gi nema, ne sum gi izbrisala 100 %,kako e mozno?
Каде во Скопје има убав хот дог? Во смисол лепчето да е онака баш лепче за хот дог, а не обичен сендвич со виршла..