Зависи за што ти требаат, ако е за храна имаш во ДМ, додуша мислам дека може да се користат и за друго, мислам дека беа на Фино или некоја слична фирма за домакински работи. колу 50-60 денари беа ко што гледав јас во ДМ.
Бидејќи се брзам морав овде да прашам... Дали во микробранова може да се стави и шоља за млеко на пример од тој материјал...ќе правам колачиња па да прашам што материјал може да ставам да не направам некоја глупост.На 2-3 мин се прават.
Се снајдов Не успеав да најдам баш такви ќесички на Фино, купив фолија за пластифицирање А5 и одлично ми заврши работа
Знате некоја страна, кадешто можам да ги ресајзирам песните? Уствари, да ги смалувам, од 5 мегабајти, во 2 на пример. Порано користев mp3resizer, ама сега ми бара лиценца.
Твити знам кои колачи ќе ги правиш Инаку за друг пат, само внимавај да немаш на шољата нешто козлатено, посребрено, ќе ти испука и може малку да те уплаши, ама не е страшно.
Имаше некоја страна со сличен концепт на оваа http://www.tvpaket.com.mk/ ама не можам никако да се сетам која беше...дали можеби некој знае?
Дечки, знаете каде има паспарту/пашпарту? Ми треба за утре, а јас ниту знам од каде да го купам, ниту знам што да правам со него.
^ Направи си ги сама - можеш од картон или дрво (залепи 4 летвички како рамка), или било кој друг материјал што ќе можеш да го обликуваш. Употреби фантазија и различни додатоци, еве ти еден интересен пример
Во Про-графика мислам дека можеш да најдеш,а се мислам дека и во Џамбо имам гледано готови дрвени рамки,па ти само да залепиш слика,а најлесно е да купиш хамер кој ќе го исечеш поголемо од сликата и потоа ќе ги залепиш
Каде можам да најдам вакви проѕирни кутии за алат? Спојлер Очајно ми требаат такви, мислам дека само така ќе си го доведам во ред накитот. Да не има во Џамбо?
^Има,ама не исти,слични ,јас си купив мислам дека 300 ден беше ,стојат на долниот спрат,баш покрај скалите за горе.
Прашање до тие што биле на натпревар . На натпревар сум за основни познавања во пожарна . Ни дадоа книги за учење и во книгите има неколку табели со бројки . Па ги има се на се едно 70-тина бројки можеби Ќе решаваме во група. Прашањето ми е , се паѓаат бројки на натпревар? Знам еднаш геогафија скапав учење бројки од табели и ни една бројка не се падна. Ваше искуство ? Секое искуство е добредојдено . Фала
Јас бев на натпревар за пожарникарски работи Никакви бројки немаше, ептен лесни (основни) прашања даваа