Истово и ние дома приметивме. Многу повисоки сметки со нонстоп уклучен. Сега уклучуваме по потреба, саат-два пред да се тушираме или навечер на ефтина цела ноќ и другиот ден има топла вода и е многу поефтино. @АничеБананиче
https://kiwi.mk/product/omron-m2-aparat-za-merene-pritisok-nadlaktits/ Макар што од живин, подобар нема.
дали го има користено некој?Сака татко ми да го купи а не знаеме некој што го користел И општо дали сте нарачувале од Натура Терапи?
Каде можам да најдам адреси по име презиме? Сакам да изненадам личност што никој од моето опкружување не ја познава па нема кој да прашам точна адреса..Заеднички пријатели немаме се отепав мислење не ми текнува..Има ли некаде адресар?
Ако сакаш по карго да пуштиш подарок, дај му име презиме град и телефон на каргото и ќе ја најдат особата. Ако бараш адреса за да се појавиш на врата, не знам.
Здраво девојки ми треба совет за една ситуација, значи минатата недела во еден салон за убавина користев една услуга која чини 2000 денари на каса ми беше наплатено 3000 денари, бидејќи не бев сигурна колку чини услугата јас платив 3000 денари, но отпосле дознав дека ми е наплатено 1000 повеќе.. кога се јавив во салонот ми рекоа дека не можат да ми ги вратат парите туку морам да користам некоја од нивните услуги што мене искрено ме изнервира. Сега сакам да ве прашам како да постапам и што можам да направам за да си ги добијам парите?
Аууу зошто наплатиле повеќе, па нивна "грешка" е, гледај искористи си уште нешто за тоа 1000-че и веќе не влегувај таму.