На https://e-portal.uvmk.gov.mk/ пробувам да променам лозинка,веќе два дена ми дава ерор, дали некој знае што се случува?
podobro vo opstina podnesi baranje i plati si ja plativ i podnesov elektronski vekje 2 ipol nedeli cekam
Што се случува со телеком, само ми ѕвонат броеви од Танзанија, ајде едно време престанаа сега од домашен број почнаа, помислив кој знае кој е и за што ме бара а тоа автоматски некои глупости, зашто вака за ништо да ми земаат пари од сметка? и зашто воопшто броевиве ѕвонат
Може и без картончиња, кај шалтерот кај камионите што е баш кај железничка, а не кај што се земаат кога имаш картонче. Ама треба да пишува дека ви е тука прво во остаток или така нешто. Јас последно така си подигнав пратките дека поштарот долго не ми ги носеше.
Што да се наведе во SWIFT number/code при online праќање пари? Какви податоци да се проследат до клиентот? Досега немаше вакво нешто.
Како нарачувате од Shein? Гледам не носат до Македонија, најблиску до Хрватска, Грција Бугарија. Како да нарачам ?Може совет?Никад неам нарачувано и не знам како да постапам.Или до Хрватска ама после од таму како да земам? @buba4e89 да не знаеш
Ако имаш некој од Грција, Бугарија па да ти ги донесе. Не знам баш ни до Малта нема достава, а баш сакав да си порачам.
И мене така ми текна, ќе пробам преку другарка.Бубаче може во Малта сега vidov @Angie1432 само за Еу земијте