Девојки кај можам да најдам/порачам аражманче со балон ( испишано со име по желба) и некоја убава декорација? Може во ДМ за да не биде реклама.
Имам стара брава, сакам да ја сменам со нова. Е сега си зафатив сама да ја местам и се растурив, ама не можам да го извадам цилиндарот. Совети нешто за вадење?
Здраво, Ќе ми треба превоз од гостилница Дома во Илинден до автобуската станица во Скопје, ама покасно. 7,8,9.. Е сега не знам дали има автобуси кои поминуваат од таму и ако да кои? Или ќе морам со такси (претпоставувам) и ако да, дали имате некој број на такси компании кои што се океј, доаѓаат брзо? Фала ви унапред.
15199 panorama 15777 cammeo 15192 plava laguna Абтобуси, немаш во близина ниедна автобуска Види на гугл мапс, мене ниедна не ми покажа, ама и имам поминувани од таму со кола сега годинава И немаше автобуска бо близина нигде. Фати такси, до Центар макс 300че е Ѕвони на панорама,нивните шофери брзо возат и помалце ќе кошта
izguben e crn novcanik vnatre ima licna karta transakciska i pari ako nekoj go najde neka pise Imeto e na Daniela Spasovska tnx
Дали се доволно да бидат оставени 200 ден. на трансакциска сметка за да не ја затворат? Или треба повеќе?
Stavi si 1000 i ne mu ja misli godisno 200 zimaat a priliv ako imas 30 denari ti zimaat ova e za Halkbanka