2021.11.05 23:34 (GMT-7): Accepted for transportation by Post 2021.11.04 11:20 (GMT-7): Arrived at destination country 2021.11.03 13:34 (GMT-7): Departed country of origin дали ова значи дека ми е стигната пратката?
Ако немаш перено ондак не. Однеси на хемиско. Јас дека имам перено и затоа ти предложив, секако тоа е опција со ладна вода и нема да ти се собере.
Hey girls, постирав во категоријата што е за храна, ама никој уште ми нема одговорено а итна е работата. Дали знае некој каде можам да најдам свеж, домашен безглутенски леб? Поточно во која пекара прават или дали некој прави и продава од дома? Знам дека има пакуван во Веро ама ми треба свежо испечен. Фала.
Дали за да добијам пари на трансакциска сметка треба да направам нешто друго освен да се пријавам во УЈП? Односно, јас веќе сум пријавена, ама дали уште нешто треба да кликнам, внесам кога ќе се логирам на веб страната?
Jas se izvinuvam nemam na tastaturata kirilica . Mi trebat kopiji na sveditelstva od osnovno skolo . Od skoloto mi rekoa deka moram da si kupam samata sveditelstva od knizara . Dali znae nekoj kade se prodavat vo Skopje ? 3 dena barame po knizarnicite