Девојки дали некоја знае кој е промо кпдпт за sport reality? Или како да го најдам? За спорт м и спорт вижн си добивам кодови на маил за ова не знам каде да најдам код а би сакала да си земам патики
Здраво девојки. Долги години сакам да вежбам, слаба сум и не можам никако да се поправам, сите ми велат дека со вежбање дека ке успеам, колку-толку да изгледам подобро. Проблемот е што во теретана не можам да вежбам бидејки немам во близина каде што живеам, не возам, се движам со автобуси и малку ми е комплицирано на времево да се потам па да одам после на ладно со автобус, одма се разболувам. За вежбање дома некако немам верба дека може да имам видно резултат. Една колешка од работа има перфектно тело, нозе со убави мускули, задник перфектен и вели дека само дома вежба и малку ме замисли дали е можно да направи такво тело дома. Имам и тегчиња и точак и друга справа за вежбање, но немам појма какви вежби треба да правам само да ги дефинирам/ истакнам мускулите. Нозете ми се најбитни, премногу ми се слаби. Не сакам со погрешни вежби уште повеќе да ослабнам. Има ли некој искуство да ме упати што, како или каде да се обратам. Благодарам
девојки што правите со чизми кои се неудобни поготово позади на петата и над нејзе ? Си купив чизми високи црни од Молини кога ги пробав супер беа следниот ден ги облеков рани бев целата.
Дечки дај ве молам за помош. Како да ги откажам цигарите, ги пушам една година, ептен кашлам од нив се нервирам уопште што запалив цигара. Совет некој од тие што ги прекинале? Неможам повеќе од 1 саат да не запалам, страшна криза ме јаде. За се имам страшен инат а за цигарите никако. Со електронска цигара ќе бидне ако си купам? Или не знам..
Не вреди многу, ретко се наоѓа нешто убаво, скоро ништо во материјал не е како на сликите, а и повеќето работи им се стандардна величина. Зависи понзвам луѓе што со електронска се откажале, на umbrella ја користеа (не знам дали постои уште)
Јас па имам многу позитивно искуство. 3 костуми, фармерки, пантолони, кожна јакна и фустанчиња сум нарачала онлајн и се супер. Еднаш се закренав до продавницата и не најдов нешто посебно.
Cenite so jabolkata vo resen prespanskiot region e vekje za majtap 2denari industrisko jabolko Dali znaete koj otkupuva industrisko jabolko deka nemozeme da najdeme, nekoj sto otkupuva?
İstata maka osven so patiki so cevli stikli baletanki cizmi so se se imam za zal. nekolku dena ne gi oblekuvaj posle 2 3 dena obleci so podebel corap Jas vekje si ja znam tarifata od dm kupuvam silikoni za nazad lepenje mislam okolu 50 60 denari se i stavam pred da gi pocnam pa taka taka se naviknuvam