Претплатниците на ВИП ОПЕРАТОР оваа услуга ќе можат да ја користат откако ќе се активира услугата. Поточно, прво се праќа бесплатна СМС порака на бројот 14 11 14, со текст START, со што оваа услуга станува активна. Активацијата се прави еднократно. Кога веќе претплатничкиот број е веќе активиран, плаќањето се врши само со вртење на бројот 185. Откога ќе се добие сигналот, телефонот се доближува до валидаторот. Плаќањето трае неколку секунди, со што претплатникот добива повратна СМС порака дека плаќањето е успешно. Оваа порака, корисниците на јавниот превоз се должни да ја чуваат до крајот на нивното возење.
Moi bliski imaat problem so gluvci vo domot nesto da preporacate, dokolku ste se soocile so vakva napast..
Распрашајте се во фабриките за сокови, на пример во Росоман има таков откупен пункт - Душан Ќириќ мислам се викаше, тие откупуваат јаболки и праски и прават густи сокови (МИЛА е нивниот, од 3 литра, со чепче е).
Здраво на производ порачан од алиекспрес ми пишува дека е стигнат во Мк, но горе стои ова Estimated delivery: Dec 25 Sorry, parcel is delayed, estimated date of delivery is updated. Сега, не знам, дали воопшто да појдам до пошта или да чекам?Некој со слично искуство?
Доколку сте имале блокирана картичка во Нлб банка , сте исплатиле се , сте ја затвориле сметката , дали може после пак сметка обична трансакциска да се отвори исто во Нлб ?
Како менувате лозинка на е-банкинг? Ми вика дека е погрешна, а точна е, па сакам да ја сменам за да можам да влезам.
Трудниците што се ослободени од работи заради ковид кој ги плаќа и по колку? По проценти ли оди, основица ли не ми е јасно ако знае некој да каже.
Кај мене во фирма, работата од дома и си ги плаќа фирмата фул плата. Тие не се водат на боледување, туку користат мерка.
Од овде имам купено 3 пати. Многу избор имаше. Не се разбирам ама претпоставувам дека се вистински. https://instagram.com/fengshuibuddhashop?utm_medium=copy_link
Соодветната тема е затворена, па да прашам тука Дали има некој инфо кога ќе ни бидат исплатени дневниците од избори и која е сумата за член/заменик член?
Немам Фб, а за комуникација на работа ми рекоа да инсталирам Месинџер. Ја симнав апликацијата, ама не се разбирам многу од техника. Бара меил или телефонски број. Дали треба да ја внесам gmail адресата?
Ако користиш Chrome, Dark Mode се однесува само на горниот дел од пребарувачот каде што стои линкот. Преку chrome://flags/#enable-force-dark активирај па ќе испаднит во црно. Адресата или телефонскиот број, ти си одлучуваш со кое ќе се регистрираш.