Дали е можно да се извади потврда за неосудуваност во Скопје ама да не мора лично ,значи не сум во Мкд а ми треба потврдата .
Дали смеам да пијам Q10 за срцето иако немам проблеми?Превентивно? Дека спортувам и пушам цигари и кога ќе се заморам мислам ќе умрам, а некогаш и ме стега. @Alishan30 може ти знаеш?
Да не знаеш кој е мејлот, цел ден гуглам, не можам да најдам. Најдов само дека порано имало некој мејл, но сега бил угасен. И дека само може да пишеш некој приговор, ама преку опциите на самиот инстаграм, а јас не можам воопшто да дојдам до опциите зошто ми е заклучан.
Со support@instagram.com беше порано, најверојатно имаат сега изменето. Не се сеќавам точно јас како праев тогаш, ама се сеќавам дека немав пристап до мојот профил и само ми се појави опција да им напишам мејл директно со проблемот. Пробај преку ова да избериш една опција: https://www.facebook.com/help/instagram/contact/151081798582137
Да, тоа им било мејлот порано, ама сега за жал не функционира повеќе. Цел ден во кругови се вртам, од линк во линк и завршувам на веќе проверени линкови. Пример, ова што ми го сподели. Одбрав "my account has been hacked", на тоа пишува: We don't provide support for accounts that were hacked through this contact form, but we do have other support options available to help you secure your account. Кликам на тоа "secure your account" ме пренасочи на линк на кој налетав едно 20 пати и само има објасненија, но не и линк за обраќање. Мене проблемот ми е што ниту добивам кодови на мејлот, ниту имам пристап до settings на инста. Очигледно толку беше од тој акаунт. Пу! Фала на сите споделени информации.
Жалам што не можев да ти помогнам. Ај да ти предложам уште една опција, ама ова само ако си сигурна дека мејлот не ти е сменет. Кога ќе се најавуваш со мејлот, кај лозинката избери forgot password. Следи ги инструкциите и мислам дека ќе излезе опција директно да испратиш мејл, вака мене ми успеа кога јас бев во слична ситуација пред скоро 8-9 месеци. Можеби не е од голема помош, ама вреди да се проба.
Ќе пробам и тоа. Туку... ја избришав апликацијата и пак ја симнав, пробувајќи да се најавам на профилот, го најдов тоа за поплака кај што треба да дадеш друг мејл за после да им пратиш фотка. Го внесувам мејлот што секој ден го користам и ми го избацува ова: Па дали е можно?! Ебаго среќата. Едит: пробав со уште 3 мејл адреси, на сите избацува ерор. Нејќе и нејќе!
Кога не оди, не оди. Но, нешто не ти дава да се откажиш. Остави ден- два така па пробај после пак, или нов напрај- друго чаре нема.
По грешка заѕвонив на вибер кај што не треба, дали може некако да се избрише, барем да не ме покажува, или било што??