Па има Тони награди, има The Daytime Emmy Awards, Имаше една за режисери ама не ми текнува името... Друго да не знае некој како да направи анимација да се движи во форумов? Никаква gif слика не се движе.
Ај кој знае нека ми каже VII/2 степен на образование кој е? и како се поредени, бидејќи итно ми треба. Фала
Девојки,нешо ќе ве прашам,ама ако се смеете...не ви се лутам. Абе вака,тоа моето опсесив комулсив или не знам више што,не поднесува топчиња по џемпери.Пред да пристапам кон бричење на џемперите со ново бикче, дали е ок,зошто по дома ми се смеат...?! Го правел некој ова до сеа?! На капут го иам,ама на џемпер не.
Лично немам пробано, ама другарка и хулахопките (дебелите) и хеланките ги "бричи" а не па џемперите и нема гајле
^По некоја логика не би било исто зашто капутите се покрути и подобро лизгал бричот, на џемпер вајда малку потешко ќе ти иде, ама јас ти викам зашто да не, кога успеало на капут, зашто да не и на џемпер, барем до некаде да ги извадиш. Инаку изум на векот ти е ова Мене исто ужано ме неривраат топчињата, само јас со рака ги вадам со саати Идам по капутот да си го средам од топчиња, само ако играш мајтап
^ Охооо јас сВе бричам и што треба и што не треба Ако ти се верува и гарнитура имам бричено, ме нервираа точињата под г`зот. Туку гледај џемперите да не ги диплиш меѓу други алишта, пошто така уште повеќе се праат топчиња, а капутот кога не го носиш ставај го у најлон.
Абе со раце иам пробано,ама така се вадат пекли,ќе ги заебам и плус остануваат подолги влакненца што уште повеќе се усукуваат и се праат топчиња,ме мрднуваат после. И не се зезам! Сериозно ќе пристапам кон бричење на џемпери. Шо правиш?! Еве бричам џемпери. Ќе мислат се заебавам! Хипстер,а мајка ми додава,па да,потешко е ваљда,ама облечи го и бричи го на тебе! И викам,а позади бе?! Позади јас ќе те избричам! Леле плачам од смеење!
Извести не само, за успешноста на мисијата,ако се тргне ко шо треба, i have so much work to do! Среќно
Не бе,ненормално е ова. Домашна и феминска дискусија у 1 и пол, бричење на џемпери... Утре ќе пробам и ќе ве известам!
Сакаме уше сеа да си знаеме,пред да направиме беља! Чекај каква машинка ?! Онака си ги вади топчињата или мислиш на оние ролерите што лепат?! Не ми треба ролер,иам такво,тоа е за прашинки,мене ми треба нешто што ќе ги баш практично избричи! Ако е таква, каде на битпазар и колку пари?
Ај утре ќе се вратам со подетални информации од колешката што си снабдува вакви работи, ако не ти е за брзање. Она беше презадоволна и баш ми препорачуваше, а и како што видов капутот го имаше средено предобро, дали дека она си е око соколово или навистина машинкава е толку добра не знам.
Епа ај ако не ти е тешко,не ги чепкам дур не донесеш подетално инфо,зошто стварно е дебилно да бричиш џемпери...мислам...
^ И јас сакам да знам за таа направија за бричење џемпери,инаку и јас ги бричев до пред скоро ама и не е баш така едноставно поготово ако џемперот ти е од некоја фина вуница,па мораш многу пополека да го бричиш а тоа одзема време...
Во Тинекс во Зебра има апаратчиња за бричење џемпери на Коронет и мислам дека беа 250 денари,а се наоѓаат кај прашаците и тоалетните хартии на посебен рафт(веднаш спроти сунѓерите за садови и џогерите-не за друго да не лутате низ Тинекс ).Работат на батерии. Некоја феминка да има линк од тековен конкурс/натпревар за дизајн на мебел,ентериер,архитектура, сеедно дали домашен или интернационален