Дечки, колку време треба да помине од ревакцина за поминување граници на ЕУ држава? 14 дена? Конкретно, за Словенија прашувам.
Pisa mi prijatelot. Veli deka ovaa kniga e najdobra i od taa ucile na faks https://www.kupindo.com/Umetnost/25283693_ISTORIJA-UMETNOSTI-Janson/PredmetArhiviran
Vika mozebi u Skopje ja ima ali koshtala nekoi 8000/9000 denari. Simni ja od nekoja strana i ispecati ja. Ke pitam eden drug prijatel od kade da ja simnes ako ne znaes
Фигура од Гоблин/Бункер. Нема промашај. И јас сум голем фан на Стар Ворс. 900 денари се. Ако ти е многу пари, има и привезоци за 400 денари.
Можеби е малку глупаво прашањето но си имам мака. Пред два дена бев на очно во ЈЗУ, ми даде документи кои треба да ги носам во фондот за здравство да проверат дали може да ми одбијат дел доколку купам нови очила. За жал вчера останав без работа зошто работното место се затвори и не знам како да постапам, и ме интересира дали има воопшто начин да ми одбијат мала сума доколку купам нови очила? Како да постапам?
Би требало да враќаат со приложена фискална сметка. Пробај се. Не се сеќавам точно, ама преку водовод и канализација не би требало да е над 1000. Трошокот го пресметуваат на наредна сметка.
Има црн и безбоен. Јас користам четка од тимберленд, ги поминуваш со таа па прскаш со црн спреј и оставаш да се исушат.
Треба да имаш човек за тоа и да го скрие некаде. Иначе нелегално е. Сум праќал јас така за Германија, ама пред неколку години.