Барај на Слазингер. Јас во Бугарија го купив, како спреј + четка. Тие се најдобри, но во Македонија не знам каде ги има.
Vidi tuka https://www.pdfdrive.com/jansons-history-of-art-the-western-tradition-8th-edition-e158209409.html
Девојки, сестра ми пред некој ден го изгубила телефонот во автобус, на последна се симнала и шоферот го видел и го оставил во јсп и си го зема назад. Од тогаш не може да го погоди тој шофер, сака да му се заблагодари за чесноста бидејќи се работи за скап телефон. Како да го најдеме освен што вози линија 5ка, двокатен автобус, повозрасен човек, други податоци немаме .. Знам дека е тешко да се најде, но ми текна да пишам овде да не има некој близок што работи во јсп па некако да помогне..
Дали некој од вас знае каде да се обратам и кому за да организирам(е) лет над Скопје со хеликоптер/авионче, како изненадување за роденден? Колку би чинело, колку минути итн.. Секое инфо добрододојдено
Јави се во јсп Кажи им дека се возела од таму до таму со тој автобус и кај се симнала и кај го оставил. И отприлика коа било тоа Временски И имаат таму по сериски броеви ги наоѓаат и автобусите и шоферите мислам. Јас така новчаник остаив во 5ка И не можев да ја стигнам кога сфатив дека ми останал.И така им објаснив сѐ и ми го даде шоферот на враќање. Одма се врати Гуд лак
Дали некој знае што живее накај тој крај, дали патот до манастирот Бигорски е прооден, дали има снег? Како е состојбата?
Дали некој има некое инфо, дали има некое тахи во Маврово, поточно дали стојат некои кај Маврово Анови?
Дечки од каде најсигурно да го порачам Mont Blanc explorer парфемот онлајн освен lookfanstastic? Сетот го барам а таму нема. За подарок ми е.
Женски, витамините од А-З како се пијат? Јас пиев по две на ден неколку дена, после прочитав дека по едно треба, проблем ли е што пиев две? Што може да ми се деси?
Хахаха нема врска. Не постои витаминоза, има хипервитаминоза, хиповитаминоза и авитаминоза. @Darlingzz не се секирај, ако си пиела само неколку дена дупла доза не е ништо страшно, може нешто да ти се деси ако подолго време ги пиеш ама вака не.
Дали знаете фирма/поединци кои качуваат мебел во зграда? Контакт и како се движат цените дали може знете? Имам спална и гарнитура што треба да се качат на 5ти спрат а лифтот од зградата уште не е пуштен
Да се мислев да прашам, ама не знам реално само за качување дали работат бидејќи не ми треба транапорт. Фала ти.