Дали знае некоја од вас дали проверуваат хормони во сабота во ГАК,и до колку часот?Оти утре ми е трети ден,па си зедов упат.
Сеа ми текна со кесиве. Во Кам на пример нели има овошје и зеленчук и си имаше кеси да си ставиш колку треба. Сега како е?
На пазарот во Ѓорче петров на влезот на аголот има еден куп амали. Да знеш дека до втор кат земаат 2000 денари, до 4ти 4000, до 6ти 6000 денари. Ама можеш да се пазариш со нив. Ако сакаш истиот ден да легнат парите каде што си ги пуштил, мораш до 14.20 часот да ја направиш уплатата.Ако поминало 14.20, а сакаш да легнат парите веднаш, тогаш се плаќа јака провизија (зависи од сумата). Порамнувањето кое оди преку КИБС е во 14.20.
Еве вака имам едно прашање. Ако имате гледано некој добар филм да ми понудите за луѓето со анксиозност и хипохондрија, со добар крај нормално, како се справиле со тоа, како ја победиле анксиозноста и хипохондријата, да ме поттикни да размислувам добро и да си помогнам со тоа и јас да победам.
Филмови со баш таква тематика анксиозност и хипохондрија не знам да ти предложам, но ќе ти пишам неколку инспиративни филмови: -The Shawshank Redemption - The Intouchables - Scent of a woman - Rush 2013
До колку часот работат продавниците во ГТЦ во сабота? Одамна не сум била попладне натаму, и немам инфо дали се до 16 часот или затвораат подоцна?
Се најавуваш на Google photos, ги селектираш сите слики кои што сакаш да ги симнеш одиш горе десно на трите точки кликаш more option и потоа download photos.
ај малку помош дали би стоело кога би носеле тегет сукња со нешто бело нагоре како кошула, некоја блуза и сребрени штикли би одговорало ли оваа комбинација?