Редослед на книгите на Каризи? Кои се со Мила Васкез по ред, кои со Маркус, кои самостојни? Каша попара ги имам исчитано..
Фала ти многу, а со хотеливе да не знаеш како е? Дали може престој во хотел без вакцина? Сакам за нова година таму да сум, а моментално туристичкиве агенции не работат... И кога ќе се враќаме од Бугарија фактички за влез во МКД пак треба негативен да прикажеме?
Како можам да направам да не ми стигнуваат мејлови од некои страни? Значи ме удавија, еве пример од Алиекспрес, ем ги имам на маил блокирано, ем на страната нивна имам селектирано да не ми стигнуваат мејлови, и пак ми стигнуваат. Има некој начин да направам да не можат да ми стигнуваат?
За хотелите не знам. Мислам дека пак ќе треба да правиш тест, зависи колку ќе се задржиш во бг. Не знам до колку часа им важеше пцр тестот.
Мене ми побараа сертификат за вакцина во хотелот. За враќање во Македонија колку што знам не бараат повторно пцр, мислам дека немаме таква мерка.
На инстаграм имаше еден МК профил што изработува вакви метални решетки да ги речам.. знае некој како се вика или каде на друго место да најдам вакво нешто?
Може и со брз антиген тест мислам. Со истиот докимент можеш и во затворени простории како трговаки центри.
Имам NLB картичка, кога пробувам да платам преку интернет ми ги одбива трансакциите, пишува ПОРАДИ НАДМИНАТ ИНТЕРНЕТ ЛИМИТ ?? Дали може преку е-банкарство да се поднеси и како?
што би ми препорачале да подарам се почнува со свој бизнис за камион фирма се отвара шо би ме советувале да купам и да подарам, совет?
Јави се на бројот за информации да ти постават колкав сакаш лимит, одма ќе ти го средат тоа, на нула ти е сега.