Dali nekoj poracal knigi od literatura.mk znam deka imaat 1+1 i sakam da prasam kakvi knigi stignuvaat gratis, da ne se nekoi epten za deca, boenki i nesto slicno?
Зошто ми се гаси климата сама?Нема уклучено тајмер а сама ми се гаси после одредебо време.Што да правам за да ја опраам?
ја постигнува таа температура во таа просторија затоа сама се гаси. неможеш ништо да смениш, најубаво отвори врата за у друга просторија да се топли
https://m.shein.com/de/SHEIN-BASICS....com&cjevent=097ee38f5c6c11ec809e00030a180510 Да не сте виделе негде низ Скопје вакви топли хулахопки?
па види сега секоја клима е различна јас ја ставав мојата клима на 30 ама тоа е ептен малку бидејќи мојата е само за ладење но колку да смлачи во собата е доволно, вашата инвертер дане е
Затоа што сум особа шо простувам на луге кој би ми се извиниле за грешката искрено и чесно.Ми објасниа поради што се случиле сите тие проблеми а сигурно нема да отидам да седам за без пари.Ми рекоа и парите ако треба ќе ми ги вратат и се заблагодарија за тоа што сум го напишала проблемот и ќе го средАт во нај брзо време и што треба повеќе? Да ги плукам зошто ете мене ми се погодило така кога ми се извинија 100 пати и си ја сватија грешката па дури и поврат на средствата ми понудија…
Јас мислам преку букинг не можеш да го тргнеш коментарот ама не сум пробала никогаш. Инаку, јас не би го тргнала туку по следно одење би оставила позитивен. Знаеме какви се газдичињата кај нас, може ако го тргнеш (ако постои таква опција) никогаш да не го видиш гратисот и никогаш да не го отстранат проблемот за кој си пишала.
Каде може да ги пријавам топ шоп за недоставување на производ, а платен е однапред веќе 18 дена, а на страната им пишува за 5 до 7 дена достава. Башка ме мавтаат цело време во контакт центарот.
Можно е да се гаси самата кога во просторијата ќе биде постигнатата температура. Поновите клими имаат сензор кој им укажува да стопираат или да се изгасат сами автоматски кога ќе се постигне посакуваната температура.
Не видов тема па затоа едно прашање тука. Дали некој има информација за увоз на козметика дали е потребно вадење на некое одобрение од институцииве или не..? Благодарам
Гледам еден куп луѓе праат свои дуксери и зимски капчиња и еден куп други парчиња. Знае некој кај ги шијат? Сакам од scratch да си направам дукс и капче, со комбинирани бои. Значи нејќам црн дукс купен на големо, па да му испринтам само принт. Сакам во други бои, сакам да искомбинирам пример џебовите или капуљачата во друга боја. И сакам некоја пастелна боја за капчето, не црно или дреч портокалово. Знае некој кај може да се договорам да ми ги сошијат?
Го тргнав преку преку лаптоп преку телефон не ми давеше опција.Види реално се надевам дека си ја сватија грешка и искрено не сум особа шо би сакала некому да му наштети … Особено кога би ми се извиниле 100 пати и дури поврат на средства ми понудија или 2 дена бесплатно кај нив со среден проблем кој што го имаа и тоа најмногу ме испровоцира да напишам така лош коментар … И сеа да бидам волку дрска неможам искрено… Сите сме луге грешки може да се случаат битно е да знаеме да научиме од нив и да бидеме луге.
Како да знам дека сум пријавена кај работодавачот? На мое осигурување имам осигурување преку социјално, а на АВРМ немам пристап. Не ми стигнува никаков мејл за да имам увид. Во ПИОМ нема сеуште ништо а и веројатно е рано таму да се покаже зошто само една недела работам. Хелп.