Кога ќе ти помине прва плата ќе имаш активно осигурување и ќе ти појавува на мое осигирување, а за на аврм ќе треба да се регистрираш и ќе си имаш увид.
Ти благодарам. Но со АВРМ имам проблем. Покажува дека некогаш сум се регистрирала и не ја знам лозинката. Барам промена на лозинка и не ми стигнува мејл за да ја сменам лозинка.
Имаат проблем при регистрација дали беше live/hotmail не знам. Пробај со gmail или yahoo. Но бидејќи мислам беше со матичен број ќе треба да ги исконтактираш и да им пуштиш слика од лична карта и новиот меил и да те внесат така. Јави се телефонски ќе средиш веднаш.
Ми падна камчето од вереничкиот прстен, каде во Скопје можат да ми го залепат? И дали многу време одзема? зашто се брзам, треба да патувам.
јас нарачав едни витамини, ги испив, ок сум шала на страна, незнам дали се оригинални, ама имаат многу пристапни цени.
Ако знае некој некоја страница за симнување на mp3 формат, песни и компилации да ми каже, фала однапред
Деца од која возраст плаќаат карта во Синеплекс? 2год е моево,дали треба и за него или само за родителот? И дали сеуште има попуст во вторник,за проекцијата на Биби сакам да купам карти?
ја знам оваа, а не знам зошто песниве не можам да ги режам на CD како mp3, за аудио за во кола... форматот не го прифаќа не знам оти...