цд-то дане не ти е цд види поубаво оти на некои пише двд на некои цд и зошто ги режиш кога најдобро е да си купиш мп3 што се става во опаљачот и само усб ти треба, а вака со цд не е баш лесно треба да режиш откако ќе се изгребе цд-то после ќе ти коче а вака со усб ниту коче ниту ништо само ќе купиш некое подобро на busy ги сметаат како подобри но јас имам од алиекспрес порачано па и тоа е убаво
Каде можам да најдам лектор? Имам напишано семинарска на македонски јазик, но ми е потребно некој што може да ја провери за грешки. Ви благодарам!
Здраво, за влез во Грција дали примаат со кинеска вакцина? И што друго треба осим сертификатот за примени вакцини?
Пишете ми имиња на некои страници што продаваат работи за дома. Поточно огледала, канцелариски столчиња, теписи, завеси.
Систина 1900, биотек 2000, авицена 2000, најефтино е со групер купон , жан митрев 1400 и никоб медикал 1300
А за колку време ти стигнаа ? Јас во среда сабајле нарачав уште не се стигнати а пишуваше во ск истиот ден во друг град следниот ден .
Дали ќе биде проблем за со авион ако едната торба ми е едно кило над дозволеното, а другата за две помалку? Збирот им е под дозволениот збир, ама мислам дека нема да може така... Ве молам некој за искуство.
јас колку што знам неможе бидејќи ми бараа еднаш да вадам од багажот за доле и да ставам во рачен (долниот беше со килограми ограничен, а рачниот со димензии на торба небитно колку килограми). ако ограничувањето е само по килограми, мора да ти се софпаѓа. препакувај по бараните ограничувања и тоа е тоа.
Дечки, сакам да пратам мал подарок (да не зафаќа многу место во куфер) на наши иселеници во странство. Немам идеја што да им купам, дајте ми некој предлог?