Ако е WizzAir ќе поминеш. Последниот пат малиот куфер ми беше 13,5кг а големиот 22,5 и поминав. Ако е Ryanair многу се строги и ако се 200грама над дозволеното плаќаш 70€ на лице место.
Дали постои студио каде има конкретно contemporary jazz ballet/dance во скопје? И општо, каде има модерен танц што не е хипхоп и dancehall за возрасни +20?
Не сака, туку и на насловна од инает ја стави. Прашав во полиција ми рекоа да пријавам во компјутерски криминал
Според законот за заштита на лични податоци, никој не смее без твоја дозвола да објавува твој податоци, слики итн. Пријави го каде треба, ќе си добие соодветна казна.
Не знам... Иако според законикот имаш целосно право да тужиш... Најпрво пробај со дискусија да го/ја убедиш. Онака, луѓето стално грешиме, се лутиме и тераме инает. Јас сум згрешил, ти си згрешил, но доколку нешто е неопростливо, препушти на законот според мене.
Покрај книга и персонализирана честитка што друго би можело да се додади во божиќен поклон за љубениот? Прво на памет ми доаѓа чоколадо, ама ајде малку покреативни идеи...?
Девојки внук ми има скоро 6 години и што би ми препорачале за н.г да му купам? Не сакам паќетче бидејќи секој ден има чоколади, смоки и ред др работи. Се мислев нешто едукативно бидејќи од септември ќе тргне 1 одделение, па да научи нешто од нешто. Предлог нешто а јас ќе побарам во нашиот град дали има, бидејќи не сакам онлајн.
Искрен да бидам, парфем секогаш може да ми го разубави денот покрај други подароци. Но, секој има различен вкус.
Има и сликовници еден куп. Кај нас во град има продавница за детски работи и со подарок над 500 денара Дедо Мраз го носи дома подарокот кај детенцето. И затоа не знам што да му земам