Немам поим, не сум претплатена таму, а и не знам како да проверам кои филмови ги има. Ако го има, ќе се претплатам. Само сакам да знам дека сигурно го има.
Ве молам ако некој знае ми треба помош. Ми се истури кафе на тастатуртата од лаптопот, не бешр многу ама се истури. Го избришав го свртев лаптопот да истече ја избришав и батрријата потоа се уклучи и пишуваше Automatic boot repair. После тоа се исклучи и само се уклуќува се покажува логото АСУС и се гаси. Да не има некој што имал ваков проблем?
Ми ја ставиле на кола се јавив ми рекоа да не плаќам за десетина дена ќе ме известеле за барањето. Мислев вака на форумот некој да не има искуство исто...
Јас иаторив газиран сок врз мојот лаптоп, па менував цела тастатура, бидејќи тастатурата не ми работеше.
Зависи од болеста. Матичниот може да даде две недели, а после ако има потреба и специјалист може да пролонгира, па комисија, доколку е посериозно. Каде има голем избор на лампиони освен џамбо и базаро?
И јас истурив кафе, ми го поправија но тастатурата и маусот не работат. Си купив со кабелче тастатура и wifi маус и така го користам.
Дали може да се смени лекар кој води пациент со хронична болест веќе неколку години? Ако да, како? Зборувам за друг лекар на клиника, значи во склоп на истата установа.