Имав порачано од Али експрес маска за 2$ ама закасна не стигна на време , селерот си а потврди нарачката и имаше рок за повраток на пари 15 дена ја отворив dispute , и денес ми ги повратиа парите па и пратката стигна Сега што е следно , не сум имала ваква случка до сега , јас пишав на селерот дека пратката е стигната пред да легнат парите на сметката
Дали ова значи дека некој ми влезе на инста? Бидејќи на код/пин имам напраено да не можи да ми влези а сега не знам што значи ова ,знае ли некој?
Темата за врати гледам не е активна, па да пробам тука. Салони за врата надворешна што работи сабота а има квалитетни врати?
https://www.facebook.com/sunandstars.com.mk/ Еве линк од Facebook. Имаат страна, но исто како да немаат, ништо не ставаат на истата.
Ова покажува од која локација е влезен некој на твојот профил и така ако не си ти од таа локација можеш да заклучиш дали некој ти има влезено на профилот друг, освен тебе Пример некој на 9ти декември од Куманово се најавил на твојот инста
Едно прашање сијаличките на елката ми прегореа а елката ми е со многу лампиони и украси не ми се вади се од неа за да ставам сијалички многу работа ќе си отворам…Е сеа прашањето ми беше дали ќе успеам одозгоре ако ставам ? Има ли некој така праено прво да ја накити па после сијалички одозгора?
Мајка ми додала еден пар од горе и не е лошо. Со два пара сијалички не усепала да покрие дел од елката, па докупила уште едни и одозгора се.
Не знам дали убаво те разбрав Тоа значи дека некој ми го гледа профилот или влезе со пасворд и успеа?
Веројатно не ме разбираш, ќе се потрудам најдобро што можам да ти објаснам. За да некој се логира на твојот профил значи го напишал твојот пасворд и тој бил точен и успеал да се логира на твојот профил. Инстаграм, Фејсбук и други социјални мрежи даваат можност да видиш од која локација и од кој уред (телефон, компјутер) се логира на профил, доколку таа е твојата локација игнорираш, ама ако не е тогаш си преземаш мерки да си смениш пасворд, зашто очигледно некој ти го знае. Преку примеров најдобро ќе ме разбереш, Инстаграм ти покажува дека некој (може да си ти или некој друг) на 9ти декември во 22:20 од телефон Самсунг SM-G985F од Куманово ти се логирал на твојот Инстаграм профил. Ако ти на 9ти си била во Куманово во тој период и го кориситиш тој телефон, тогаш го игнорираш тоа дека тоа логирање си е од твоја страна, ама ако ти на 9ти не си била во Куманово, немаш врска со тој телефонски уред, тогаш некој ти се логирал на твојот профил, значи ти го знае и пасвордот. Се надевам ме разбираш.
@kravce @MilaSs12 фала ви девојки ми дадовте надеж дека нема да ја зафркнам Инаку јас секогаш прво сијаличките ги ставам па потоа лампионите и украсите за да не ги ставам врз украсите ама сега ке пробам и така зошто мора