Здраво, На боледување сум од понеделникот, од 21.12, и на 28ми треба да сум на работа, т.е така ме пишал директорот, но не се осеќам ич подобро, имам бронхопневмонија и тоа ептен тешко ми е. Прашањето ми е, сакам да му се јавам и да му кажам дека нема да можам да почнам на 28ми на работа како што ме пишал, ќе го продолжам на 14 дена. Колку одбиваат за 14 дена знаете ли?
Не сум таа Од каде локации од Куманово , Скопје итн ја не сум ја од тие градови Пробав на друг тел од кај мајка ми и ми стигна порака со код А овие од локации не ми стигна со код...
Утка локацијата, немај гајле, и мене многу често ме покажува од други градови, гледам само дека е уредот мој.
Голем дел ги даваат само со уплата, без потреба од полагање. Имав потреба од таква потврда заради пријавување на огласи и се јавив во неколку центри за компјутери и голем дел од нив ми кажаа ако имам основни знаења дека нема потреба да полагам воопшто, туку само да им уплатам и тие ке ми ја дадат потврдата.
Нема врска локацијата.. види дали е твојот уред.. Според ИП адресата многу често локациите не се точни..
Како можам да ја извадам фиоката за детергент од машината за перење?Никако не можам да ја извадам ниту пак има некое копче за да се претисне да излезе.
Еве кај локациите си пишува од која марка на телефон си се најавувала. Ако е твојот телефон значи не се грижи.
Кај мене има едно незабележително копче во делот кај омекнувачот. Притискам и влечам. Има некаде програма за Винтерленд?