Здраво. Може некој што знае албански да ми преведе две реченици? Ќе преведев на транслате, но бидејќи е со дебарски дијалект пишувано не ми излегува ништо.. Фала
Идеи за подарок за маж и жена околу 45год.. блиски пријатели ни се ќе чекаме заедно нова година па се мислиме со партнерот што да им земеме? Тнх
Како да исперам новогодишен џемпер внатре свири и свети црвено, а притоа да не се упропасти, знае некој?
Немам купувано куфери, но имам многу други работи...во Карписа. Мене ми се допадна квалитетот на другите работи што ги купив од таму, па мислам дека не би требало куферите да им се со лош квалитет. Малце се солени цените.
Има такви џемпери од многу одамна. Свирчето се наоѓа напред кај градите и работи со оние малите батерии како плочка што се.
Сакам да испринтам неколку слики од пинтерест и да ги врамам на ѕид. Но, не сакам на обична хартија или оние како од фотографии. Која опција друга ја имам? На платно ми е доста скапо затоа што сакам повеќе слики. Некој предлог?
Прочитај во декларацијата што пишува. На пр оние бувчињата од топ шоп ако се музички, може да се перат.
А да баш и бувчињата се мислиме да ги земеме А ова нема декларација, етикета скината е оттаму така ми го пратија