Здравоо, ја користам странава за апликации за работа нели и сите апликации кои сум ги пратила до сега не ги појавува во Прегледани огласи како што можете да видите. Тоа значи дека само овие двајца работодавци го виделе моето сиви?
Дали ако ти украдат трансакциска картичка, дебитна и лична карта, при тоа се јавуваш веднаш во банка за да ја блокираш картичката, некој може нешто да злоупотреби имајќи ги тие три картици?
Ако веднаш ги блокираат картиците во банка не може никој да ги злоупотреби, односно да ти повлекува пари.
Јас заборавив дека во паричникот ми е и трансакциската сметка кога се јавив реков да ја блокирам картицата, при тоа прашав дали е извршена некоја трансакција. Ми рекоа нема трансакции денес и привремено ја блолиравме. Е сега незнам дали има проблем што не нагласив за трансакциската. А и прашам дали со сите лични документи би можело нешто да се злоупотреби директно во банката. Ваљда мора лично....
Во банка не верувам дека може, ама по овие брзи кредити.. И те како може. Се надевам нема такво нешто да се случи и дека ќе си ги најдеш сите документи
Не може да ти ги злоупотреби ако ги блокираш, ама број на лична карта, матичен број, сега со овие брзите кредити и онлајн аплицирање само со лична карта можат да земат кредити на твое име..
Кредит на мое име...без лично да се појавам?? Зар.. Утре ке ја пријавам за изгубена и личната карта во службен весник се надевам дека не делат туку така лесно пари
Мораш најбрзо што можеш да пријавиш во полиција дека си ја изгубила или ти ја украле личната карта доколку е тоа случајот, токму заради причините што ти ги кажале погоре.
https://mia.mk/gra-ani-od-istokot-izmameni-preku-soci-alnite-mrezhi/ И не само брзи кредити, имаше пред некое време на име на една жена што ја изгубила личната карта и кредит и телефони си земале, ама полицијата ги фатила.. Не можам сега да го најдам линкот, ако го најдам ќе постирам и од таа вест линк. https://radiogostivar.com/со-туѓа-лична-карта-купил-телефон-и-под/
Повторно јас и проблемите со градсково парно. Каква ви е состојбава со радијаторите? Денес цел ден едвај млаки, а надвор 0 степени и снег! Од 22.30 веќе е исклучено скроз и заладува. Има некаква шанса за поплаки до БЕГ или џабе?
Имам блокирано една личност на Фб и инста ,и по грешка ја одблокирав и сега не можам да ја најдам за повторно да ја блокирам.Знае ли некој до што може да е само што ја одблокирав одма ја барав за блок, но не можам да најдам.
Треба да поминат два дена за повторно да можеш да ја блокираш. Барем на ФБ е така. Едит: Можно е и личноста да те има тебе блокирано, па затоа да не можеш да ја најдеш.
Koga ke blokiras nekoj neli poveke toj ne moze da te najde kako ke me blokira,osven ako mislis koga sum odblokirala da me blokiral,ama toa mislam nema sansi bidejki samo sto odblok pocnav da baram za da ja bloknam.
Искуство со порачки од akcija.mk? Дали производите стигнуваат од 3-5 работни дена како што е наведено?
Од каде купувате маски за телефони, ама да нудат подобра заштита на телефонот, не оние од 200 денари гумените..