да знам за маркетиве дека има,значи има и Лл гурмет во аеродром незнаев,сега ќе изгуглам каде е точно,фала ви
Мене во Веро во ГТЦ ми е најубава храната, секогаш е свежо и топло, единствена замерка ми е што немаат пилешко во кари, во Тинекс некако како стоени се компирите, оризот, ама па таму има пилешко во кари..
Дали златарите на стара чаршија даваат фискални,и ако да, сите или само некои ? Прашувам за да знам што да очекувам, зошто денес ми кажаа дека не примаат картичи само готовина.
Вие што сте на Телеком и што имате опција да враќате програма, дали ви е достапна опцијата денес? Од 05.01 имаат технички проблем, така викаат од контакт центар и не знаат кога ќе го решат ама не сфаќам дали само кај мене или во мојот град е така или низ цела Мк. Или можда и таа опција ни ја укинаа без известување ко и помалку нет на телефоните?
Знае некој дали сеуште се продаваат бројчиња за телефон по трафики? Знам порано дека имаше таква опција или не постои повеќе тоа?
Во која населба ова? Или сегде е исто? Наскоро со бебе ќе идам пак, да знам дали да купувам други грејни тела, оти немам ништо во станот. @cresa-jagoda
Здраво, овој месец сум на веридба кај најдобра другарка, која ме побара и за старосватица, па ме интересира каков поклон е соодветно да им подарам?