Исто може да ти работат и маалски продавници доколку работи само газдата, кај нас работат и денес со скратено работно време. Јас да прашам аптеките дали работат денес.
Zegin na ruzveltova rabotese ova vreme proslata nedela. Sigurno raboti I Zegin 24/7 vo Binjakovec I ona kaj Gradska karsi Zena park.
Нема што немам од Делимано Го имам во Мкд ми е, многу е практично и брзо се прават палачинките, само стави во некој длабок сад во форма на тањир од смесата и апаратчето брцни го во смесата (ама објаснив ) и после го врати го првобитна состојба. Ако сакаш можеш да ја вртиш палачинката,ако не немора. Исплатливо е,за 10мин имаш палачинки. Татко ми стално си прави.
Има некој користени продукти на Cafe Mimi?Гледам на Групер имаат нивни производи, ова скраб шампонов ми фати око, шо е тоа? И колку е паметно да се користи?Мрсна коса имам (така си ја викам да не мислите маслосана шетам ) па да не ми ја дозафркне -пишува дека е за мрсна коса
Ако знае некоја од вас девојки да ми каже околу празников ден пред Водици 18.01, на самиот ден Водици 19.01 и св Јован 20.01 дали се пости ?Фала