Има ли некој искуство за интервју во парфимерија? Ме викнаа во Севентин на интервју и ми рекоа дека ќе треба да презентирам еден нивен производ...знае ли некоја како иде тоа?
Девојки, женички мислам дека имам тука негде прочитано и сега неможам да најдам, ако знаете кажете ми што да ставам во фрижидер за да ја неутрализира или абсорбира миризбата, ми се чини дека прочитав се ставало кафе мелено па незнам дали е точно тоа или има и други начини??
Како се викаше страната за симнување песни, нешто знам јутуб.орг беше , ама не ми излегува. Одма дава конверт и даунлоад?
Можеби ова објаснување (за македонското ) ќе ти биде од помош http://www.youtube.com/watch?v=pf0bw3qyU7M Или евентуално нешто и од ова.. http://www.youtube.com/watch?v=T3dgp9TrgDA
Женски, ми треба ХЕЛПпп!!! Вака ние правиме кујна, рачките сами си ги бираме. Денес бевне со мајка ми ни битпазар, делот каде има за санитарија после женски пазар, не најдовне ништо прикладноо!!!! Шиптариштана си изиграваат, прво ми кажуваат цена од 55, а после не не, не важи таа цена сега 100 ден!!!! На друго место таман решивне, и тој, ааааа па од тие немаамм..... Уффффф од 12 до 16 вртевне во круг и на крај дојдовне дома со празни раце. Инаку прашањето ми е дали знаете КАДЕ има продавница за рачкиии за во кујна и комода. Значи бит пазар НЕ, и Меркур НЕ.
Карши Архитектонски, во уличката што е меѓу куќата кај што е Вили и Леонтич сината зграда, има една продавница се вика Ботоби, побарај и види. Исто имаш ама малку посоленки се на ул. Орце Николов, карши општина Центар, до Наџак одма, или ако знаеш кај е споменикот Јас и Ти на кругче, епа тука е, ама имаат многу убави дизајни. Исто имаш и во Хубо и Бриколаж. Имаш и на Зелен пазар во продавничките. На Бит Пазар се најефтини со сигурност ти кажувам.
пред неколку недели на плакарот на братучетка ми ги менуваа рачките мислам дека ги купија од Mr.Bricolage
Зашто коа праам тостови на тостер дома ми се лепат лепчињата за тостерот и се расипува формата и ко распарталени ми искачаат ко џвакани? Дали е до лебот, ги праев и со оној сечен на кришки што е, праев и со селски исто, дали до маргаринот ги мачкав од двете страни и пак се лепеа за тостерот? Стварно не знам што да им стаам веќе! Турлитава се.
Провери дали е убаво исчистен тостерот, можеби останало нешто што не си го исчистила убаво па сега на тоа место лепчето се лепи.
Најверојатно е до маргаринот, ако користиш добро јутро сигурно е до него... Пробај со коцка маргарин или путер. Не би требало да ти се лепат
Значи пуштив музика на комјутер , а на звучниците имаше поврзано слушалки за на нив да слушам. Арно ама звучниците беа исклучени. И песната почна јас ги ставам слушаките си пеј песната звучникот исклучен. Не дека е нешто страшно, ама реков да прашам ..како е можно
Тостерот го чистиме по секое правење, а инаку добро јутро користам да. Иначе девојче звучникот и исклучен да е слушалките си работат, звукот си се пренесува преку нив без разлика што не свири звучникот низ цела соба на пример.
Женски јас имам едно итно прашање до вас Вчера се испофалив дека си купив шприц со кој може да се прават колачиња домашни , и фино лепо си го направив тестото си полнам , правам колачи и ете 4-тото колаче - шприцот се искрши излета малку пластика , федери итн и толку му беше мајката. Арно ама ми остана тестото и сега што да му правам? А толку убаво мириса еве ова е составот http://tortekolaci.com/kolaci/domaci-ke ... 1481237582 можам барем до утре да го чувам во фрижидер или да го фрлам?