Битолчанки, за до фришоп барат ПЦР или можи само со доказ за вакцинација? Ако некоја била до таму сега брзо, многу ќе ми значи одговоро..
Знае некој дали е отворена бензиската Макпетрол во Влае кај лесковачка што е? Со оглед што е неработен ден, дали работи?
Да ве прашам за вадење здравствено осигурување како студент освен потврда за редовен студент потребен е уште некаков документ? Индекс бараат??
Нешто за прашање околу мобилни. Дали треба да се полнат кога батеријата е при крај и да се полни цела или може и на пола или по потреба? Како е препораката?
Кога ќе дојди на минимален капацитет пример 10% треба да се стави на полнач а не да се исцедува бидеќи им се намалува векот. Препорачливо е да се полни до 100% но одма да се извади од полнач штом е наполнат а не да стои на полнач.
Што се пестициди? Може ли да ми дадете пример каде има пестициди во домаќинството? Пример дали има пестициди во умекнувачот за алишта?
Пестициди се отрови за уништување штетници најчесто во земјата https://mk.wikipedia.org/wiki/Пестицид Не може да има во детаргент втф Не нѝ изгори кожата
Здравоо Си имам проблемче имам многу битни слики во телефонот и ги чувам во чат на месенџер и кога ми затребуваат си ги наоѓам таму но губат квалитетт а во галерија не можам и не сакам да ги чувам се хаус. Лаптоп usb не ми одговара голем процес е тоа каде можам да ги чувам и да не губат квалитет?
Во мемориска ако имаш. едит: Можиш на вибер ама да ти ги препратат, ако ги пратиш ти и ако ги избришиш од тел. нема да ти ги отвара на вибер.
Вибер. Од социјалниве мрежи таму најчисти се препратените слики и не губат квалитет. Нека ти ги препратат и нека ти стојат таму.