Дали знаете каде може да се најде книгата "Високоризични новородени и первазивни развојни нарушувања" од Валентина Дуковска и Филип Дума и која цена е?
Ја има во ПДФ срчни на Гугл тргнав да постирам линк ама покажува source на пдфто високоризични новородени и первазивни развојни ... https://www.id-press.eu › aph › article › viewFile PDF by V Dukovska · 2017 — Цитирање: Дуковска В, Дума Ф, Ангелкова Н и сор. Високоризични новородени и первазивни развојни нарушувања. Арх Ј Здравјe 2017; 9 (1):11-17. ама малце страни е ова
Како се ставаше кредит на а1 со ваучер? Го имам само бројот, картичката ја немам па не можам да видам.
Мислам дека беше *100 (т.е сумата што ја надополнуваш)#па го пишуваш бројот од ваучерот)# И после стисни на копчето за јавување
Дали американската амбасада во Скопје има email за контакт? На гугл само телефонски број најдов, ама мене email ми треба...
Да не не е ваучерот од 100 денари ? Или можеби картичката е со истечен рок или да не имаш оставено простор помеѓу броевите и знаците. Ако сигурно е 100 денари тогаш вака треба *100#бројот# и на крај се јавуваш на вака напишаното
И јас мешам, и ме боли главата неколку дена со ред, овај период, после ручек.. Ни на крај памет дека може да е од тоа. Што знам..
Нигде.Ама буквално.Позади Буњаковец едино од кај Тинексот да видиш @L.i.n.a.a може да е од тоа.Ја пушам обични ама деновиве мешам и тоа со ментол пушам
Хитс со ментол? Или обичните со ментол? Јас Хитс пушам цело време, само со кафе по една или две цигари обични. Ама да, веќе нема да мешам па ќе пробам дали е од тоа.