Во мк го нема. Од косово да земеш или грција. Ако најдеш во мк кажи ми. замена кај нас им е резохин. Последната книга Високоризично дете, развојно следење од кај неа можеш да земеш. А оваа која книга е, од кога е?
Испратив пратка за Италија пред месец и 10 дена, уште не е стигната. Има нешто опција да реагирам дали одговара македонска пошта за тоа? (испратена преку нив)
Може да прашам нешто.Ама не сум мрдната. Дали може прозорот, дали од шо дихтува, да испушта чудни звуци? Последниве година дена слушам као циуиу праи нешто тивко.Овие до мене спијат, моите спијат.Ете пак леле Го слушам само навечер.Куче, маче ништо нема во близина.Надвор е штама. Се слуша као цвилење што знам. Језиво е дури. И само навечер го слушам.Ама не секој вечер.Од блиску иде.
Можно е,да.Кога дува ветер исто,лисјата знаат да свиркаат.Како деца правевме свирчиња од фолиите за лижафчиња.Можеби некоја испакната површина почнува да вибрира и се слуша како свирење. Задихтувај си ги прозорците.
Па и пропушта.Го иам зафркнато од отвори-затвори.И нишо чудно од топло-ладно некоја пластика да праи така. ај утре вечер не го отварам после 12 и ќр видам.Поши ми текна на муабетите од Необјасниви случки и ми зафуфка. Ама и преку лето мислам се има дешавано не памтам.Еве сеа ништо нема Ме утеши
Ништо страшно,прозорецот не е битен,психата е побитна. Мене ми се има слична случка,а тој период гледав The haunted,така да,јасно ми е.
Здраво, дали можеби некој знае ако редовен студент се пријави во агенција за вработување со диплома од средно ќе ми се смени статусот на факултет, од редовен ќе преминам на вонреден студент, нон стоп вртам на студентски прашања да се информирам, никој не се јавува.. Мене пријавувањето ми треба за платена пракса. Ве молам ако знае некој нека ми пише, ви благодарам
Дали некаде низ книжарниците можат да се најдат делата од Македоника литера, т.е. да не порачувам онлине ?
Ако имаш бројче провери до каде ти е. Сепак Италија не е толку далеку, па да патува со месеци. Ако не работи линкот од Македонска пошта, пробај со оние што се за следење на интернационална, меѓународна пошта.
Женки, да ве прашам, дали ако земиш од Нептун на рати сега еден продукт, и после некое време сакаш други да земиш дсли мпра првен да поминат две години за да го исплатиш па нов или нема врска?
Дечки ај некој да ми каже што знае ова што го сонував Јас одев на една улица облечена во црвено и бела блуза со црвени точки на неа.На улицата имаше црква,инаку навистина има црква на тоа место.До црквата имаше застанато еден висок,црн човек свртен позади,а јас застанав позади него.
Кога правиш screenshot, треба да избереш кај да се зачува. Пробај направи пак, и види кај ти ги зачувува