Доколку го ставиш во фрижидер нема да му биде ништо до утре сигурно, ама можеш ако сакаш да пробаш да обликуваш сама колачиња од него, со рака (според рецептов тестото би требало да има средна цврстина, па не би требало да претставува проблем да се обликува рачно), изборот е твој
Каде во Скопје може да се најдат интересни графити? Правам еден проект, па сакав да вметнам графити од градов. Веќе сликав неколку, но ми требаат уште. Фала однапред
Oxymoron имаш еден многу убав (мој омилен) кај Панорама-Водно (последна 3ка или турска амбасада). Бајаѓи гоолем е.. и мислам дека вреди да го вметнеш.
Можеш и да земеш една ќесичка како оние што се проѕирните за во фрижидер, ќе ја ставиш смесата во ќесето, ќе фатиш горе со раката, и со ножица ќе исечеш малку од долниот еден ќош. Така ќе имаш импровизиран шприц. Ако не си ме сфатила кажи да барам на интернет што мислам ПС. Колку е ќесата поцврста, толку подобро
На ќеј, ако уште се приметуваат, ако не побарај на нет слики од графитит од ќеј, порано беа многу добри. Иначе, прошетај низ градов и сликај, нема некое стално место за цртање графити јас како што знам.
Знам дека нема постојано место за цртање графити, мислев да не сте виделе некој што ви фанал око или ви е интересен, секако на различни локации. И фала за одговорот
Има у веро,јас имам купено, еднаш, беа малку поскапи од останатите околу 40 денари. Мене ич не ми се свијаа, ама добро може да е до вкусот.
Каде да најдам мали зелени пластични војничиња, од оние поминијатурните? -Нешто слично како оваа фугура, ама да биде војник.