Они те известат кога е подигната пратката од другата страна..за да си ги подигнеш парите откај нив од база..
Јас имам. Вреди, најубави локни ми прави само треба послаби праменчиња ставање, малку да е подебело заглавува и куби.
Само Ректовенал гел! Ништо друго не помага. Има во составот диосмин, што делува на самата попуштена вена во ректум(хемороид) и танини од кора од даб што сопира крварење ако има! Иначе за инфо може и кај трудници, јас така го открив. Се продава во аптеки што не се зегин и еурофарм Пошто е за маж, случајно ако вежба спомни му да не крева преголеми тежини за да не му се повторува често...
За упис на деца во градинка, дали треба потврда дека се вработени двајцата родители или може само од еден?
Од денес почнав да користам Твитер, се беше во ред цел ден но сега не можам да се уклучам без да го напишам телефонскиот број за конфирмација? Искрено, не сакам да го пишувам сепак приватност е приватност. Има ли друг начин? Некој што користи Твитер да ми каже...
Дечки ако некој знај каде можам да го симнам во електронска форма овој учебник,ќе ви бидам преблагодарна. Го скапав од барање на гугл,ама ништо не најдов...
Зависи од градинката, нас во Ѓорче ни побараа од двајцата родители, на другарка во Бутел не и побарале потврда.
На 4.2 имам карти за Германија со авион. Јас сум 2 пати вакцинирана, последна доза на 4.7, тако ми Јуни, син ми 3 години не е вакциниран. Вакцинкрани се со фајзер. Што треба да имам со себе да ме примат? Идам на гости кај тетка ми, 9 дена, имам повратни карти, дали трсба тестови и сл?
Може и за надворешни? После пораѓај ми излегоа нема што не пробав - џабе. Не праат проблем али сакам да ги нема
Дали некој знае простор што се издава за родендени журки и слични прослави во Ск? Ако може инфо фала ви
Дада, мене во бременост ми се појавија, надворешни исто. Само со прст надворешно мачкав. Иначе има апликатор ако се внатрешни. Да знаеш само аптеки шо не се зегин и еурофарм...топ е, мене ептен ми заврши раб. А и на многу вака што имам блиски спомнато откако го открив исто. Некако не знам дали секогаш вака било, ама ми се чини секој втор има хемороиди
Да не има некој искуство со пиење ампула аналгин, 2 дена имам досадна температура 37со2, со ништо не се спушта и ме обара, ме тера само да спијам, па се мислам една ампула да испијам
Зашто чудно? со развојот на индустријата се развија сите болести, се јадат отрови и се уништува здравјето, сигурно дебело црево нема да работи со јадење отрови и никаква физичка активност.
Нешто друг симптом? Ако е дамо темп немаш потреба од аналгин, земи свежо овошје, витамин ц, таа температура не е ни за парацетамол, пиј вода многу и супи нешто такви работи.