Не знаев каде да го поставам прашањето.Ако не е за овде префрлето го.Што мислите која хранилка е најдобра и нај практична од овие?
По барови/кафичи во Центар и Дебар Маало прашај, многу има што издаваат дел или цел простор за една прослава.
И јас сум во Халк. До 14:15 е 40 денари провизијата, после тоа е 200, за другите банки не знам. Пробај во пошта, доколку можеш, во мојот град цело време провизијата во поштата е од 40-70 денари (за една уплатница).
@inception Јас еднаш уплатив во Тутунска банка исто после 14 часот ми наплатија 200ден од уплатница, ама немав избор и морав да уплатам.
Кажете финта како да нарачам од Walmart? Не прават шипинг до кај нас, некој ми прати myus страна ама ај шо не се снаоѓам, не знам да не ми удрат и на тоа џарџинг.Најдов нешто шо е живо џабе, башка деливерито си кошта, а деливери до овде нема
Вака пред 3,4 месеци добив подарок од Подравка, наградна игра.. Ми побараа и матичен број за достава, е сеа денес ми стигнува писмо за данок.. Шо значи ова дали треба да плаќам или веќе е платен данокот? Поѕвонив до нив ми кажаа од нив е платено морало така да пратат писмо до сите добитници.. Се плашам да не дојде до каматување..
Купив кокосово млеко со добар рок. Кога го отворив беше полно со као, искршени бели делови внатре, гадно изгледа но мириса океј. Расипано е?
Mislam deka ne e rasipano, mozebi e organsko stavi go na potoplo malku vreme pa mislam deka ke se rastopi toa.
Платено е не се секирај.Мора да издадат документ дека пратиле и платиле не би требало, промучкај и види.Не сум пиела ама може фаќа кора горе.Ако не мириса лошо не е расипано