Mislam deka ne e rasipano, mozebi e organsko stavi go na potoplo malku vreme pa mislam deka ke se rastopi toa.
Платено е не се секирај.Мора да издадат документ дека пратиле и платиле не би требало, промучкај и види.Не сум пиела ама може фаќа кора горе.Ако не мириса лошо не е расипано
https://www.reddit.com/r/Cooking/comments/5zup3w/is_it_normal_for_coconut_milk_from_a_can_to/ овде викаат нормално е.Ај пробај и види.Нема да умреш, у најлош случај пролив ќе те фати. еве вика има повеќе мрснотии од вода па затоа Coconut milk is chunky because coconut is high in fat and less dense than water. Over time, the lighter, fatty part of the mixture will rise and separate from the water, making it appear chunky. и мене во кафе, дека ставам фул вода и 2 прста млеко, ми се прават некогаш како парчиња бели, тоа од млекото да ти било. Пиј, од кај го купи пиши во лп.неам пробано
Хм, од кај го купи, ако збориме конзервирано од кам( па и генерално од било кај ако е од конзерва), тогаш генерално е такво дека е мучкано остај го 1 ден да се сталожи се. Ја за колачи го купувам тоа, а ако си купила алпро или било кое тетрапак тогаш ми е suspicions.(имам пробано разни растителни млека и немале никакви bits and bobs внатре)
Каде е sinsay во east gate? Треба да одам директно во sinsay ама не сум сигурна како да стигнам до таму не сакам да губам време?
На прв спрат право само иди и од лево или десно беше.Кога влагаш од кај факултетите тој влез. https://eastgatemall.mk/en/ има и мапа
Дали некој има користено производи на Mivolis,конкретно таблетите со магнезиум д3 и калциум.Дали се добри и да не има некоја штета од нив?
Дали постои некоја шанса да се уклучиш на мсн, ако успееш да ја погодиш адресата и пасвордот? Знам дека е од пред 15 години ова ама баш ме интересира. Пробал некој?
Истово го размислував пред некој ден , исто и за Hi5, ама не знам ни емаил ни пасворд за жал . А и не знам дали сеуште постојат..
Леле за мсн ми е мн жал што не можам да се уклучам веќе. Hi5 немав затоа што никогаш ме сум сакала да се сликам, еве и ден денес немам фб од истата причина. Ама пред некоја година знам го гуглав дечко ми, затоа што ме интересираше каков бил како средношколец на тие мрежи , и успеав да најдам профили иако немам мој hi5, знам ги најдов и на другарки па ги најдов и сликите од заеднички излегувања уште од пред 2009
Пробав сега да најдам Hi5, ама ми дава само некоја апликација на play store. Многу би сакала да можам да се уклучам, да гледам слики, па и разговори да читам од пред повеќе од 10 години
Хаха мене најмногу ми беше за тие разговори. Некогаш така ме фаќа носталгија за тој период кога сум била средношколка и колку глупости сме правеле и баш сакав да се потсетам. Штета.
Јас имав една програма на компјутер, каде се зачувуваа сите разговори од мсн. Ама ми цркна компјутерот, и ништо од тоа
Цркна и тоа, изгоре. Пробав да го ставам на друг компјутер, баш поради тие некој спомени, слики, свашта имаше, ама почна да чади и сѐ замина во неповрат