Си имала некои проблеми со HDD-то, инаку јас користам и online HDD мислам дека е уште покорисно од каде сакаш и кога сакаш пристапуваш.
Дали може од Фешн Груп да не ми вратат пари ако сакам да вратам производ? И дали одма ги враќаат парите или се чека? И уште едно прашање, даваат ли некаков доказ додека ги чекате парите? Се работи за поголема сума затоа ми е важно, да каже некој, ве молам
Дали ви се случило некогаш, да сте под стрес/нерва и да си седнете така лагано да си земете алкохол (вино пример) да си пјуцкате многу повеќе од што можете несвесно, и потоа буквално да немате ништо, како воопшто да не сте пиеле?
Кои егзотично животни смеат кај нас да се чуваат како милениче? Змија знам може, прасе може ли?, црн пантер?
Јас ги користам нивните производи неколку месеци. Задоволна сум до сега. Користам магнезиум, витамин Ц и Д и уште нешто не се сеќавам што беше.
Дали има некој што работи во банка да ми пише лп, ми треба информација околу процедура за девизен прилив.
Уф. Не знам дали се сеќаваш на Кумановецот кој се пофалил на тикток дека чува лавче мало дома? Е, од зоолошка градина му го земаа мислам.
Ама јас ќе го чувам како очите во главата Се заљубив вчера во тоа животно Како маче може да е Треба да почнат да издаваат дозволи Али прво на психолошка проверка и домашна, ради условите Со месо оф корс Нема трава да пасе
Маче е ама диво е. Не можеш да го чуваш како миленче и секогаш може да постои ризик да те нападне. Колку и љубов да му нудиш,колку и да го дресираш они во крв си имаат инстикт за напаѓање. Ваљда не беше сериозна
Се шалев јас.Мачка домашна што е може да те изгребе,не пак дива мачка од 50-ина килограми(можеби и повеќе).Но,пак треба чување и редовно хранење.
Дечки кажете предлог нешто за подарок,што да и купам на другарка ми, да биде малечко, скромно,но, со значење ...