Малку ИРОНИЧНО можеби........Дали некој пробал да поправи скршена ролетна? Ролетните беа од постарите, но јаки и издржни беа пред некоја вечер беше многу ладно па изгледа замрзнала, и при кревањето се раздели на два дела, погорниот е пократок, а подолниот е подолг, дали може некако да се залепи, или треба нова да се стави? Ве молам споделете искуство.
Како е скршена? Хоризонтално? Ако е така, и е од тие старите, мислам дека можеш да ја склопиш само. Не знам како подобро да објаснам
Предложете некој сервис за телевизори. Малово со играчка го удри телевизорот и моментално снема слика. Нема видливо физичко оштетување,има звук нема слика. LG, 55 инчен. Гаранцијата му е сигурно истечена,3 години го користиме.
Да, хоризонтално, не ни се познава дека е скршена, но неможе да се крене се раздели на два дела...Како можам сте пробале ли, имате искуство?
мртва сериозна сум. Има на Инстаграм една слатка.Од 8ми ден е со луѓе, инстинктот стои, ама можеш да го припитомиш до одреден степен.Како маца е оригинал.И мноогу сладок поглед има, тоа ме ,,купи" https://koalapets.com/pet-panther/#:~:text=The short answer is no,many countries around the world. колку cons има..а машала исхранава.Таман и за мене ќе јаде месо A panther raised from birth by humans is considered tame, but keep in mind that it will always retain its wild instincts. That is why panthers cannot be trusted. It would take a hundred years and hundreds of panthers for them to be fully domesticated. фак
Кои ви се омилени дестинации за викенд во Македонија (покрај класичните - Охрид, Струга, Крушево, Маврово) ? Потребно ми е мислењето бидејќи работам на промоција на туризмот во Македонија, сакаме да ги опфатиме сите места во Македонија, особено оние кои не се толку популарни, а се одлични за викенд, прошетка, пикник, па и одмор (летен / зимен). Можете да испратите и фотографија. (Ако сакате можете да ми пишете и во порака со подетални информации за местото). Ви благодарам на сите однапред!
Мене ми се допадна Пониква, беровскиот крај (Суви Лаки - туристичка населба во развој па мислам дека би било добро да има и промоција) и пехчевскиот крај во околината мислам имаше и вила која се вика Чодосова колиба.
Девојки, Не видов друга соодветна тема , ме интересира дали знаете како се движат цените за СПА во Скопје? Кок би го препорачале, дали има нешто како месечна чланарина?
Јас вака скршив ролетна еднаш, беше заглавена и ја тегнев насилно , и после низ тие дупчињата на ролетните со конец на три места ги врзав/споив колку да може да функционира, не знам колку трајно и издржливо решение ќе ти биде.
Од надворешна страна капакот да го извадиш. Да ја извадиш целосно ролната и пукнатиот дел да го отстраниш ( хоризонтално со влечење ќе видиш пробај). Не знам колкав дел е оштетен пример ако е едно лентиче ваљда ќе си иде до доле пак, ако се повеќе може покуса да е. Не знам дсли ме разбра.