Дали нлб банка работи во сабота и до кога? Работново време секаде им е пон-петок а јас мислев работат и сабота?
Не може да не ти вратат пошто законски ти следува, освен ако е оштетен производот. Ако имаш порачано он лине кажуваш трансакциска и ти враќаат во рок до 15 дена, доказ, емаилот ваљда не знам што е доказ, ако имаш купено од продавница кеш ти даваат.
Кај ќе го чуваш, дома? Не се зема животно за да се малтретира. Знам дека нема шанси да земеш вакво животно ама целава идеја за чување диви животни дома е за луѓе што немаат попаметна работа па ќе мачат кутри диви животни затворени по станови и куќи. Мачки, кучиња, зајци, птици, желки...имаш многу поголем избор од животни што се со години припитомувани да живеат со луѓе и на простор кој е соодветен за нив.
Кај да најдам happy socks ама да не се баш на Х.С , не Arthurs, не ми се даваат толку пари.Да не се изгор значи, во Бершка имаше едни слатки машки, три пара за 500 (на намаление).И такви некои може по 3 Само да не ме кошта еден пар 300+ ден
Кај мене на работа дојде еден клиент рече он ги изработувал и не е скапо. На Инста биди стил изгледа рече да побараме, пробај
И јас би земала мајмун кога би имала шанса, зашто да не, а и докажано е дека животниот век на диво животно се продолжува со самото тоа што се чува во зоолошка или во домашни услови.. Пример лавот може да живее и до 10 години повеќе во зоолошка отколку во дивина што би живеел.
Карши Сити Мол во малиот трговски. Во кога одиш од партизанска, вртиш десно за накај Сити Мол, па десно ти доаѓаат автобуската и Џакомо, а одма после има уличка десно. Вртиш во уличката и десно во комплексот има сервис за телевизори.
Веруј ми, не можеш да земеш мајмун. Како прво, треба да обезбедиш цела соба за него, храна, вакцини, документи... А и плус знаат да бидат агресивни. Има да се купи од Србија, ама не се исплати. Цените се од 1.000 до 2.000 евра. Плус на тоа израчунај транспорт. И ќе мораш да си обезбедиш дозвола за чување тропско животно.
Бреј, бреј, испадна дека треба повеќе услови да обезбедиш за мајмунче отколку за бебе @нина122 за тие пари кола ќе си купиш Шала на страна ама би ти рекла да не се зезаш, остави ти видеата по инста и тик ток.
Јас бев загреан за мене. Но има и друга опција, а да не е мајмун. Купете си феретка. Мн убаво домашно милениче. На пролет раѓаат и цените се од 50-100 евра. Ги има во Софија. Само обезбедете си превоз, документи од амбуланта (мислам дека таа до зоолошката во Софија ги вади) за да можете да го поминете низ граница и тоа е тоа. Многу полесни се за одржување. Плус можете да си го шетате низ град со подводник. Во Бугарија има се што ви треба за нив. Или од АлиЕкспрес порачајте си. Но да знаете дека понекогаш знаат лоши да мирисаат, дека се уствари творови и поголрмиот дел од денот спијат, бидејќи навечер се активни.