Има некој што работи во Уни банка? Ми треба некои информации, звонам на броевите никој не се јавува (пропаѓа банкава или така ми се чини?)
Не.Лекот го видов на нет и после малку повеќе истражувања видов дека тоа со лекот е измама.Ги користат имињата на наши доктори кардиолози демек тие го препорачуваат но се тоа лажно.Истото го правеле и во Бугарија.Но има додатоци во исхраната со истото име,во аптеките,се користи за зголемен холестерол.Можеш да отвориш на стр на Зегин има објаснато поубаво.
Здраво, дали има некој на форумот што скенира сметки за мој ддв и да не му се пуштени последниве 9 месеци ни еднаш, т.е само еднаш добив пари од ДДВто, ако знаете некој мејл каде да се обратам?
Кажете ми некој тајни места каде што кријат работи мали деца, некој невообичаени места, малово ми го ставило негде новчаникот вчера, и не можам да го најдам, а не знае да каже.. 100% го има он ставено негде, ама не знае да каже.. Фрижидер, фиока од шпорет, внатре во мечиња, во играчки, во тенџериња, сегде проверив, ама не можам да го најдам..
Јас сум наоѓала под кревет,шкаф, во канта или ако има некоја количка играчка под седиштето ( тоа е кај нас местото за скривање) Во секој случај извести не