Ако на телефон не ти креваат на маил уште потешко дека ќе ти вратат. Најдобро е ако си во можност директно таму да отидеш
Ако нарачам нешто, и им речам да ми го остават у пошта таа и таа, како ќе знам кога стигнала пратката? И што да им речам у поштата? Доаѓам по пратка? И што се плаќа и колку?
Истечена ми е возчката дозвола,ми рекоа за 15 дена. А во понеделник морам за Скопје.Може ли да возам со тој документ од полиција што го дават?
Здраво. Дали некој знае каде би можела да најдам копија од книгата и работната Straight to first (FCE) ?
Ne najdov vakva tema ako ima pratete da pisam tamu, me interesira sovet za procenka na plata so boleduvanje koj se razbira? Fala
Не знам каде да го поставам прашањето ама преку промо код од јутуб добив бесплатен месец на skillshare. И сега пишува дека на 19ти март ќе почне автоматски да се плаќа. И пишува 2,.9 долари од месец или 29.88 долари од година. A на нет пишува: How much does Skillshare cost? The monthly membership is free to try for one month. After the trial, a monthly membership is $32 per month or $168 annually. И сега не сум сигурна колку би ми наплатиле дали толку шо пишува можеби од промо кодот или јас нештп грешка сфаќам.
производство во толку часот е произведено а на амбалажата ти пишува колку му е рокот на трајноста после отварање.
Здраво, може ли некој да ми предложи решение за ситуацијава: Не сум вакцинирана, ниту имам прележано ковид, треба да присуствувам на важен настан викендов, а бараат сертификат или да имаш прележано. Што да правам?