Кажи им искрено на организаторите на настанот и тие ќе те посоветуваат најдобро. Мизерно е на важен настан да се појавиш со лажен сертификат и да те фатат. Поголема брука ми нема.
Дали има некој продавница на Амазон? Како се поврзува со сметка, дали може со картичка од мк да го поврзам и парите таму да стигаат? нека пише лп некој кој има искуство
Не е глупо пошо е казниво ако те фатат без сертификат или со лажен (а тој кој ќе ти го даде кривично ќе одговара) и плус го казнуваат правното лице односно газдата на објектот кај што ќе се одржува настанот.
Не постои целосно заборавање. Потсвеста токму тоа го прави, она што сме го заборавиле или потиснале од будната свест, преоѓа во потсвеста. Затоа и се вика така: под-свест.
Ако мислиш на оригинал многу се поскапени, најефтини се онлајн да ги нарачаш преку Артурс страната, башка периодов има некој попуст преку групер да купиш ваучер
Здраво, дали на некој при купување на карта од Turkish Аirlines ви пишувало дека треба да ја приложите кредитната картичка и ID на сопственикот на картичката на check in-от?
Имам едно факултетско прашање, Јас сега сум 8ми семестар на факултет,и прашањето ми е дали сега се запишува Дипломскиот труд или на крајот кога ќе се положат сите предмети. Ова го прашувам бидејќи го имаме и Iknow uklo и таму стои како предмет за запишување во задолжителни предмети со 4 кредити. Некој што знае...
I jas sum istata ni edno ni drugo kade i da odam ako treba da pokazam od komsikata go imam slikano,i na pamet imam nauceno maticen,data na ragjanje sve u slucaj da me prasat nesto iako do sega nikoj me nema ni zastanato :/
Молам??? Не бе, не сте нормални. Злоупотреба на туѓи податоци,сертификати се ова треба да се истреби и казни.
Тоа зависи од тоа кога сакаш да ја браниш дипломската, ако го запишеш сега предметот мислам дека до септември или октомври(не ме фаќај за збор за роковите) мораш да ја одбраниш дипломската, а ако не ја одбраниш, ќе мораш да запишеш пак семестар.. Ако ти е спремана дипломската, запиши го, ако не ти е види дали можеш да ја спремаш, а ако неќеш да браниш оваа година, не ја запишувај..
Jas ne sum go zemala sama skrisno nego mi go dade za koga ke mi treba,i ona sama znae deka ako me fatat mene deka i ona ke ima kazna taka da pola i poveke sto ne se vakcinirani go pravat ova,ko drugo u molovine ne ni gledaat vo vtornikot vo East Gate bev ne ni me prasa uopste dali imam a ne dali e moj taka da za dzabe zakonov :/
Ти сама треба да имаш свест не некој друг да ти кажува. И бараат во молови тоа што не ти побарале е само прашање на среќа. Треба да има апаратчиња за скенирање на кодот па да му излезе слика на екранот па да спореди дали си ти или не.
Pola i poveke go pravat ova demek nemaat i oni svest, i skoro site znaeme deka tie sto nesakaat da se vakcinirat segde vlagaat vaka,jas od koga kazaa deka moras da imas koga i da odam negde vaka vlagam i nikogas ne me zastanale ni nisto samo ke im go pokazam od tell i tolku taka da ne e prasanje na srekja tuku deka oni ne se zamarat.
Zboram za tie so nemaaat vakcini a go pravat istoto so sertifikat posto se primoreni da vlezat negde, i ne se pofaliv tuku kazav licno za mene poradi toa sto moras da vlezes negde a bez toa nemozes