Како може некој да ми го научи мобилниот тел а го немам јавно отскриено на ниту една социјална мрежа? ве молам доколку имате некоја идејата пишете ми ќе ми помогне
Да се распрашува по други и да го открие, да му го каже некој. Не ми текнува да е возможно поинаку. Доколку те вознемирува блокирај го.
Некој да има искуство со учење странски јазик преку оваа програма? https://www.facebook.com/Naucete-stranski-jazici-102622695662252/
Искрено боље сама ќе научиш од нет него ова или ради пандемијава има уште онлајн курсеви ( намалени им се цените ). Го глеам у последно време на фб и скептик сум лично.
Здраво дали имате искуство во образовен центар Визија? Јас сум заинтересирана за курсот за сметковотство,дали добиениот сертификатот е признаен за вработување? И да ми предложите други образовни центри за курсеви каде што имате искуство.
Centralen depozitar vo Skopje, ul, kuzman josifoski piti br.1 kade e ? Od avtobuska primer? Anyone help, cestam kafe ili po pismo prakjam pari hahahha?!
Како можам да дознаам дали ми се прислушкува телефонот??? Сабајле и пред малце кога ми ѕвонеше блиска особа, кога дигнав слушалка во позадина ги приметив буквално истите звуци од сабајлето "тиит" и уште еден звук нејасен.
Посетував курс по словенечки јазик таму и воопшто не бев задоволна. Часовите беа на zoom и секои 40 минути се уклучувавме наново, па така многу време се губеше. Професорката не не исправаше додека читаме. Не знам како би бил курсот за сметководство. Зависи до професорот. А дали е признаен сертификатот за работа, не ми се верува. Може да ти биде плус вештина, ама не и единствен сертификат. Најдобро прашај ги во школото.
Не, не сум слушнала за тоа. Сепак и за во Визија најдобро да ти одговори некој што точно тој курс го посетувал. Како што кажав, можеби предавачот е многу подовар и поквалитетен.
На другарка пред 2 недели и го ограбија автомобилот. Сред бел ден, на паркинг во Скопје. И го разбиле прозорот и одземени и беа лап топ, ташна со документи и пари. Се тоа се случило во саат време. Пријавено во полиција, но еве сеуште нема ништо. Што мислите, може да откријат кој го сторил тоа? Од полиција и рекле дека ќе бараат камери од околните места, ама дали навистина ќе го сторат тоа ? Или сепак се е поврзано со полиција и џабе е време губење само?