Како се викаат фустаните што ги носеа во тоа шпанските серии како во "Алборада" со корсет и широки надоле..?
Да не знае некој колку чини да се смени екранот на ајфон 4 , го имам само неколку месеци а ми падна и лом го направив ќе се убијам лелеле... ај помош некој инбокс или тука
На една другарка исто и се скрши екранот на ајфонот и мислам дека околу 100 евра ја чинеше поправката. Деновиве ќе се видам со неа ќе ја прашам каде и беше на поправка и ќе ти пишам ЛП
Утре во Колосеум ќе има Наслушнав нешто 400 денари ќе било, ама има доста интерес, не знам како им се даваат
Се продава крзно во овие Продавнициве за материјали? Поточно во трговскиот продавницата што е за такви работи ?
Од каде можам да купам шубара? Ве молам за одговор! Итно ми треба да најдам!! (Не за мене, за другарка ми, денес има роденден и вчера рече барам шубара, ане можам да најдам и денес сакам да и купам!) Ве молам за помош
^A колку во пакување по која цена ако знаеш поточно? Порано наоѓав пакувања од 100 свеќички за 100-150 ден. ама сега не можам да најдам, а ми требаат неколку такви големи пакувања.
Јас се утепав од барање карти,ама нема. Вакви гледав во ДМ плус миризливи се. Големо пакување и секакви бои.
Да прашам, дали сте виделе низ градов боење на јамболии (оние како теписончиња што се, ваљда се ист материјал како јамболии за покривање)? Низ чаршија ли, не знам каде. И како се цените?