Препорачајте ми стоматолошка ординација во Скопје каде што стварно добро и убаво изработуваат ламинати/фасетки за заби. На неколку места каде што разгледав, делуваат апла премногу вештачки и грдо. * ако прашањето не е за овде, се извинувам.
За било кај Да добиеш лиценца сметководител мора да имаш три години раб искуство во сметководствена фирма
СДП дали знае некој за активациски код на ворд, ексел? Пробав се од Интернет, ништо неќе. Мислев се да избришам ама програмата ја нема од таму каде се бришат?!
Каков е тој активациски код? Иди у апс на лаптопот иди кај тоа шо сакаш да избришеш, десен клик и анинстал
Не е фиксно 3 години, баш сега читав , зависи колкаво ти е образованието и дали сакаш лиценца за сметководител или овластен сметководител.
Еве ова испаѓа и кога одам у сетингс има само Microsoft Office, One drive, а Excel и Word ги нема воопшто само некои додатоци.
https://www.aliexpress.com/item/100...1;64.58;-1;-1@salePrice;MKD;search-mainSearch videl nekoj vakvo neshto niz Mk bilo kade?
Zdravo za zdravstvo preku maz mi na rabota sto treba da mu dadam koi dokumenti da gi odnese da me prijavat?
Јас мислам нема ништо да испадне од тоа. На претходното место кај што работев на колешката и украдоа новчаник и извадија пари од картичка на камерите се гледа кој е али на крај испадна дека инспекторот воопшто не ја поднел пријавата и си остана девојчето без 500 евра
Мислам треба образец (го даваат во заводот), здравствена книшка, копија од лична карта, извод на родени и извод на венчани.
Дали некој/а знае кои мерки важат за влез транзит преку Бугарија? (Влез од копно, излез преку аеродром). Дали може со антиген тест?
Која е процедурата за вадење нова здравствена книшка и дали ја пополнуваат во фондот или треба лично?