Поставив прашање и во соодветната тема ама изгледа слабо веќе се надгледува па и овде да прашам: дали дипломирањето на угд е online или со физичко присуство? благодарам
Да прашам каде може да нарачам/купам перничиња мали или мрежички со лаванда за во фиока, ама не хемија лаванда, туку природна/сушена? Ви благодарам. Поздрав.
Денес купив фармерки и маичка од De facto од East Gate ама испаднаа големи, може ли ги заменам? Колку рок имам?
Каде може да купам од онаа проѕирната фолија со дупчиња, ми треба повеќе метри, ако има и широки уште подобро. За заштита на мебел ми треба.
Мислам дека е онлајн. И мене ме интересира дипломска дали онлајн се презентира. Знам пред година две некој беше онлајн добил диплома.
Имам пратено пратка со откуп преку Карго. Дали за земање на откуп треба да ме исконтактират или треба да одам сама од ко знам дека пратката е подигната? Денес посекако ќе одам за нешто друго па ме интересира дали да прашам и за ова.
Дали некој се разбира од правото во Англија? Или знае каде можам да се обратам? Ми треба стручен правен совет. Ви благодарам.
Пронајдов дебитна картичка..може некако лицето да се пронајде со оглед дека има име и презиме на неа или да чекам утре во банка да ја однесам?