Дали може некоја од искуство да ми препорача онлајн курс по германски со кој би се стекнала со сертификати?
На мојот мејл добивам известувања од инстаграм, ама акаунтот не е мој. Значи некој друг го внел мојот мејл таму. На крај од мејлот има опција да го тргнам од акаунтот, ама кога ќе стегнам вика дека линкот не валиден. Што можам да направам? Како да го избришам мејлот од тој нечиј си акаунт? Каде можам да пријавам дека тоа не сум јас? Спојлер: Пример Во долниот дел, црвеното е мојот мејл и жолтото акаунтот.
Да, баш и мене тоа ме зачуди искрено. Мејловите ги добивам неколку месеци, ама не го користам тој мејл и не им обрнав внимание. Ова сигурно е можно. Па можам и да го деактивирам.
Тоа на кајгана.. Два профила е забрането да имаш. И нема врска тоа со исто име..туку со фактот дека една личност не смее 2 кориснички имиња да користи. @RainBow
Не се чека одобрување од админ.. Ти реков, така на кајгана е. Тука не е.. ама си помешал ти тенџерињата со манџа
И јас ја тагнав вчера и го пријавив мислењето, но нема реакција. Можда ние погрешно го толкуваме правилото или истото се сменило во меѓувреме.
Dali i kako mozam da izbrisam Instagram profil sto i sama neznam koga sum go napravila imam Sega drug go koristam no stariot nesakam da stoi. Moze nekoj da pomogne?
Дали некој знае каде откупуваат рачни часовници? (сакам да го продадам). Вооошто не е носен, марка Casio, купен пред 1 месец, под гаранција до 2024.