Ухх, фала ти ме утеши искрено. Од мобиларава кажаа дека на многу така им успевало, со оглед на тоа што е нивна фабричка грешка. Ќе ги пробам сите опции кои што може пред да се одлучам на купување нов или промена на камера. Thanks again.
Ако имаш дебитна/кредитна картичка можеш таму да си платиш кога ќе те сликаат. За да не плаќаш провизии во банка и да губиш време.
Некој што патувал скоро за Турција, дали бараат на аеродром pcr тест или доволно е само сертификат за вакцинација? Ви благодарам
Gym shark, addias i nekoi od waikkiki. Првите се најдобри што сум ги имала класиката и најновите на витни. Не те оцртаваат, те стега у струк, нозе и дава илузија на убав стегнат задник( ова зборам за класиката) овие витни шо се викаат се исто убави ама класика те стегаат у стомак и тонираат нозе . Скапи се али вредат искрено, и другарките ги навлеков да купат и сите сме обсест
Дали имал некој искуство со служби за селење, дора хаус ги најдов од тој тип. Да се запази дискреција, треба цела куќа, лични и вредни работи, све освен мебел да се спакува и пресели, а нема кој. Идеи?
На Пластичарска ќе најдеш имаше во Хомакс,а дуќанот што има такви исто е на Пластичарска дуќан што е за играчки Лони Тојс низ уличката на неколку метра од десна страна е.Имаш и преку нет да порачаш ozfutrejd.mk.
Дали има некој што патувал во Германија сега брзо? Прашувам тука зошто ми е многу итно, а темава е активна. Ако има таков, ве молам нека ми пише..
Генерално ова е брендов у кој вежбаат сите инста фит девојки у странство , мада иам видено и наши да носат. Ја купувам коа се на sale или за black friday, можда ќе има за womans day ,но се преку дхл ( не сум нарачувала одамна и не знам за колку се плакаше царина и то се ) shippingot na gym shark им е free. И се true to size (имаш додуша модел шо е “normal size “ i “pluse size” на сите модели) Here ya go https://row.gymshark.com/ иди na europe коа нарачуваш Edit: ова се тие https://eu.gymshark.com/products/gymshark-flex-high-waisted-leggings-burgundy-marl-aw21